Hirdetés

PlayStation 3 - Fennen szárnyalnak a japán eladások

|

Az utóbbi hónapokban rendre az élvonalban tartózkodik a PlayStation 3, amennyiben hazai pályáról van szó. A múlt hét folyamán eladások tekintetében újabb köröket vert riválisaira.

Hirdetés

Újabb és újabb frontokat nyitnak a soha véget nem érő konzolháború résztvevői. Peter Dille a Sony részéről például egyenesen lakásunk legsötétebb zúgaiba száműzné a Nintendo világszinten magabiztosan vezető konzoljait.



Nyilvánvaló, hogy az amerikai, vagy a lassan fölé növő európai piac már csak a méretei miatt is nagyobb jelentőséggel bír, a két japán cég (Nintendo, Sony) számára presztízskérdés, hog a hazai piacon megszerezzék az elsőséget. Az április 19-ével zárult héten a Sony szempontjából alakult kedvezően az "összecsapás". A Microsoft gyakorlatilag a kispadra került, hiszen az immáron odaát is legalább egymillió példányban eladott Xbox 360 csupán a PlayStation 2 elés sikerült beférkőznie. A PlayStation 3 szárnyalása elsősorban a Final Fantasy VII Advent Children Complete, a konzol vele járó különleges kiadása, a Cloud Black, és a Final Fantasy XIII játszható demójának megjelenésével magyarázható.



Nem is húzom tovább az időt, inkább felfedem az eladási számokat, amelyek önmagukért beszélnek.

PlayStation 3 - 62,527
Nintendo DS - 44,725
PlayStation Portable - 40,065
Nintendo Wii - 13,221
Xbox 360 - 8652
PlayStation2 - 4230

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)