Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - sűrű ködben még nehezebb lesz egymást megtalálni

|

Hamarosan új időjárási körülmény fogja nehezíteni a harcokat, amelyek megnyerése így még nagyobb kihívást jelent majd.

Hirdetés

Az elképesztő népszerűségnek örvendő játékban nem csak fényes nappal lövöldözhetünk egymásra a szigeten, hanem akár naplemente közben vagy szakadó esőben is küzdhetünk az életünkért. Nemsokára pedig már az is előfordulhat, hogy a csatatérre érkezve köd vár minket.

Hirdetés

Az esős idő egész hangulatos a PlayerUnknown's Battlegrounds-ban, még annak ellenére is, hogy a dörgések sokszor elnyomják egy ajtócsukódás vagy az ellenfél lépteinek zaját. Biztos, hogy a fejlesztők a ködös időjárással is remek munkát végeznek majd, a játék atyja, Brendan Greene korábban már mutatott egy képet, viszont most érkezett négy újabb screenshot, amelyek alapján úgy tűnik, hogy a ködben még óvatosabban kell majd mozognunk, ugyanis nagyon korlátozott lesz a látótávolságunk.

Az új időjárási hatás a következő frissítéssel együtt fog élesedni, ami többek között egy új fegyvert is hoz a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)