Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - jönnek a zombik

|

A Battlegrounds teljesen jó zombik nélkül is, de a fejlesztők szeretnék színesebbé tenni.

Hirdetés

Miközben a játékosbázis mérete lassan a négymillió főt is eléri, a Bluehole folyamatosan tervezget. A PC Gaming Show során bejelentették azt a nagyon izgalmas újítást, hogy lehet majd kerítésre mászni és átugrani autók motorházán, de a zombis módot csak a show utánra hagyták. 

A csapat az alábbi videóval harangozta be a módot, amiben a zombik szerepét is játékosok veszik át. Részleteket nem tudni még, de úgy tudjuk elképzelni, hogy aki meghal, zombivá változik, és megpróbálhatja megkeseríteni a többiek életét. Persze lehet, hogy már a meccs kezdete óta a játékosok egy része túlélőként, a többiek élőholtként próbálnak majd érvényesülni, de ez idővel kiderül. Egyelőre magát a játékot optimalizálják, úgyhogy sokat kell még várnunk a megjelenésre, de ha úgy látják, elfogadhatóan fut, ezt is hozzáadják a teljes játékhoz. Fontos, hogy ez egy extra mód lesz, tehát a jelenleg játszható marad zombimentes.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)