Hirdetés

PES 2020 - bekerül a Juventus és a Bayern München is

|

A Konami a Manchester United után két újabb klubbal kötött partnerséget, videókat is kaptunk róluk.

Hirdetés

A Konami nem mond le a Pro Evolution Soccer sorozatról, az idei rész esetében pedig igyekszik kihangsúlyozni, hogy fontosnak tartja az e-sportot, ezért láthatjátok az alábbi videókban is a játék neve előtt az "eFootball" szót. Szerencsére vannak ennél érdekesebb információk is, legutóbb például a Manchester Uniteddel kötöttek egy hosszútávú partnerséget, most pedig két újabb neves csapat csatlakozott a PES 2020 felhozatalához. 

Hirdetés

Elég nagy érvágás lehet a FIFA franchise számára, hogy a Konami elhappolt két újabb híres csapatot: az exkluzív együttműködés értelmében a Juventus és a Bayern München licencek is a PES 2020-ban lesznek felhasználva, beleértve a klubok játékosait és stadionjait (Allianz Arena, Allianz Stadium). A legelső videó a Juventusra fókuszál: 

A második pedig a Bayern München rajongóknak okozhat kellemes pillanatokat: 

Az eFootball PES 2020 szeptember 10-én jelenik meg a főbb platformokra, de jóval előtte, még július 30-án érkezik egy kipróbálható verzió belőle a Steamre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)