Hirdetés

Paragon - rengeteg újdonsággal érkezik a második tesztkör (videó)

|

Az első teszt alatt elég kezdetleges állapotában láthattuk a Paragont, de a második körre egyre több funkció került be, ráadásul az Unreal-motor néhány újdonságával is megismerkedhetünk.

Hirdetés

A sokáig elég nagy titokban készült Paragon fejlesztése tovább folytatódik, a tavaly év végi online tesztet idén egy második kör követi, az Epic MOBA-ja pedig több új funkcióval is bővült. Ezeket egy új videón mutatja be a csapat két tagja, de más érdekességeket is elárultak.

Akik a mostani tesztben játszanak (amire még mindig lehet regisztrálni), például már találkozhatnak a mesterséges intelligencia ellen játszható meccsekkel, és most bekerült a karakterünk fejlesztéséhez használt kártyarendszer azon része is, ahol saját paklikat építhetünk. Aki több kört lenyom a Paragonban, az mostantól elkezdhet szinteket lépni a fiókjával és el is kezdheti bontogatni az ezért kapott ajándék kártyapaklikat. Azért jött néhány változás a játékmenetet illetően is, például a meccsek lerövidítésének érdekében kicsit átalakították a tornyokat és a minionokat (valószínűleg csökkentették az életerejüket).

Végül most került be a szöveges chat, valamint az, hogy amíg halottak vagyunk, figyelhetjük a csapattársainkat játék közben. Az Epic megosztott egy másik videót is, ezen az Unreal Engine 4 néhány technikai újdonságáról árulnak el részleteket, amiket a Paragonban használnak először. A Parallax Occlusion Mapping technológia mellett ugyanis most vezették be az ahhoz szükséges technológiát is, hogy a növényzetet véletlenszerűen tudják generálni.

Ti próbáltátok már a Paragont? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)