Hirdetés

Para hibával jelent meg egy Call of Duty: Modern Warfare III skin

|

Nem biztos, hogy az eredeti tervekben az szerepelt, hogy "rostély mögött legyen két lebegő szemgolyó", de így sikerült.

Hirdetés

A Call of Duty fejlesztői elég szabadosan kezelték a skindizájnokat az elmúlt évben. Láttunk pár nagyon fura crossovert Nicky Minajtól Hellsingen át a Diablo IV-ig, de a bármennyire is fura Lilithet egy shotgunnal látni a csatatéren, a skin legalább minőségi munka lett.

Nem úgy a Bad Biker, ami egy nagyon fura buggal érkezett a Modern Warfare III játékbeli üzletébe. A motoros rostély alatt ugyanis sötét tekintetek várják a vásárlókat. Kiderült, hogy ennél a skinnél valamiért nem sikerült a teljes fejét eltávolítania az eredeti modellnek: a szemek a helyükön maradtak, melyek így csak lebegnek odabent, a sötétített rostély mögött.

Hirdetés

A kiakadt golyók onnan figyelik a potenciális vásárlókat, akik biztosan jól érzik majd magukat a vásárlás kapcsán, amint meglátják, hogy az új szerelésük a lelkükbe hatol.

I was going to buy it until I saw the eyes, now I can't unsee it...
byu/darkfawful2 inModernWarfareIII

Ha szándékos lenne a dolog, akkor egy poénnak elmenne, de remélhetőleg nem az, és az Activision hamarosan javítani fogja a problémát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)