Hirdetés

Painkiller folytatás közeleg?

|

A JoWood az első negyedéves üzleti jeletnését körülbelül 2 napja tárta a nyílvánosság elé, amelyben a jövőbeli játékaik megjelenési listája is mellékelve volt. A megjelent dokumentumok alapján a Painkiller folytatása hamarosan eljön közénk.

Hirdetés

A jelentés szerint 2007 utolsó negyedévére van datálva a játék. A JoWood a Dreamcatcher Games felvásárlásával jutott hozzá a játék licencéhez még 2006-ban, és már akkor is említést tettek egy lehetséges folytatásról, ám semmilyen lépés nem történt eddig az ügyben. Hivatalos bejelentés még nem történt, tehát részleteket sem lehet tudni a játékról, még azt sem, ki lenne a fejlesztő, ugyanis az előző részt készítő People Can Fly a THQ-nak gyártott egy meg nem nevezett projectet, ám azt 2007 márciusában törölték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)