Hirdetés

Óvjátok a pénztárcátokat: hamarosan indul a Steam őszi vására, és a Steam Awards szavazás

|

Ha eddig őriztétek a megtakarításaitokat, akkor most vége mindennek. Jövő héten kezdődik a Steam vásár, tudjátok, mit jelent ez.

Hirdetés

A Valve nagy örömmel jelentette, hogy napokon belül megszabadítja a gamer közösséget az összes pénzétől. Kedden este elindul a Steam őszi vására, ahol a közlemény szerint több tízezer címet fognak leakciózni.  Egy ekkora vásár esetén nehéz elképzelni, hogy ne nyesnék le legalább néhány, a kívánságlistádon pihenő játék vételárát, szóval törheted a perselyt (tényleg, így 2023-ban van még egyáltalán bármilyen háztartásban aktívan használt persely?)

A számtalan akciós ajánlat mellett az őszi vásárral a Steam Awards 2023-as szavazása is megkezdődik majd, amire szintén érdemes majd némi időt áldozni.

Hirdetés

A lenti trailer már adott némi betekintést a kategóriák sorába, de a lényeg, hogy néhány nap múlva megválaszthatjátok a kedvenceiteket 2023-ból.

November 21-én, helyi idő szerint 19:00-kor nyílik a vásár és vele együtt a szavazás. Van olyan játék, amit régóta az akciós kosárba kívántatok? És szavazni mire fogtok?

Tervezgetni a kommentek között lehet, vásárolni pedig majd a platform vonatkozó aloldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)