Hirdetés

Hamarabb jön az Overwatch-karácsony, mint gondolnátok

|

Ma indul a téli esemény, és Sigma skinjét is megnézhetjük.

Hirdetés

Vészes tempóban közeleg a karácsony, ezzel együtt pedig az Overwatch karácsonyi eseménye is. Az idei Winter Wonderland már a héten beindul, sőt, még ma este elkezdhetünk küzdeni az egyelőre ismeretlen, új tartalmakért. A tavalyi cuccok és játékmódok legalább biztosan visszatérnek.

Hirdetés

A Blizzard összesen egy darab új skint mutatott be, amit a dátum bejelentése kapcsán osztott meg velünk. Olyan, mintha Sigma a trónról letaszított Bolvar haverunk helyére jelentkezne.

Készítsétek a stresszlabdákat, mert valószínűleg idén is szükség lesz rájuk a 45. mei-es hógolyózás után. A Winter Wonderland várhatóan ma este, a szokásos időpontban, tehát 20:00 körül veszi majd kezdetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)