Hirdetés

Overwatch - kiszivároghatott néhány infó az új karakterről

|

Egyelőre még csak a hangzatos Sigma név és egy elmosódott kép áll az izgatott rajongók rendelkezésére.

Hirdetés

A szivárgás az Overwatch World Cup-on résztvevő Mexikói csapattól érkezett, ahol is az egyik csapattag egy screenshoton mutatta meg a követőinek statisztikáit, itt tűnt fel egy eddig ismeretlen hős neve.

Hirdetés

Az biztos, hogy a Blizzard egy kicsit látványosabb körítésben tervezi bemutatni az új karaktert, erről árulkodik egyik tegnapi tweetjük, ahol az egyik dizájnerüket, Jeff Kapalnt egy "apró baleset" éri. Ebből a bejelentésből is kitűnik, hogy fejlesztők még hagynak minket egy kicsit a sötétben tapogatózni. 

Egyelőre sem a kis képből, sem a Sigma névből (a Vektor óta tudjuk, hogy ez nem más, mint egy jól hangzó matematikai kifejezés) nem derül ki, hogy az új karakter milyen képességekkel rendelkezik majd, az viszont elég valószínű, hogy a közeljövőben hallunk még a hősről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)