Hirdetés

Overwatch - újabb jelek az új hősről

|

Folytatódik az Overwatch új hősének felvezetése.

Hirdetés

A Blizzard nagyon szereti húzni az agyunkat, ezt teszi a következő Overwatch hős kapcsán is. Egyelőre a legbiztosabb fogadás, ha Efi Oladele új gépére teszünk, az új képek erősen arra utalnak, hogy a fiatal feltaláló masinája randalírozik.

Első körben egy tudósítást kaptunk Numbaniból, ahol ismeretlen tettesek tették tönkre a repteret vigyázó OR15 droidokat.

Civil áldozatok nem voltak, csak a robotok estek szét, azok viszont nagyon. Első ránézésre ez úgy néz ki, mint Efi új robotjának nagyon sikeres első tesztje. Az interjújából tudjuk, hogy a kis zseni éppen azon dolgozik, hogy valami még jobbat alkosson, mint az OR15-ösök.

Röviddel a fenti twitter poszt után érkezett egy újabb, ami Efi saját holonet-csatornájáról származik. Itt a listája, hogy mit kell összeszednie az építéséhez, és utána munkához is lát majd.

Mivel a hír írásának pillanatában én még nem reggeliztem, nekem az a doboz Lucio-oh hangzik a legjobban. Várjuk a további részleteket, van még néhány nap a PAX Eastig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)