Hirdetés

Overwatch - új skinekkel és átdolgozott Lúcioballal tér vissza a Summer Games

|

A nyári forróságtól érzett fájdalmunkat picit enyhíti, hogy az Overwatchban hamarosan egy új esemény pörög.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy évi esemény lesz a Summer Games, az Overwatch tavalyi, első eventje. Akkor a 2016-os riói olimpiai játékok volt a téma, így nem voltunk biztosak benne, hogy a Blizzard visszahozza-e a mókát. Mint kiderült nem csak hogy visszahozzák, de újdonságokat is csempésznek bele.

Az idei Summer Games alatt össze lehet majd gyűjteni az összes tavaly megjelent skint és kozmetikai cuccot, és újak is jönnek majd a már meglévők mellé. Jeff Kaplan utalgatott egy Junkrat skinre, és jó eséllyel Mercy, McCree és Widowmaker is kapnak majd új kinézeteket. A tavalyi Summer Games cuccokat harmad áron lehet majd beszerezni (tehát egy tavalyi Legendary kinézet 1000 kredit lesz).

A Lúcioball is megújul: kapunk egy új térképet a riói stadion mellé, Lúcio új ultimate képességet kap a meccsekhez, és még egy kompetitív ladder is érkezik . A létra első 500 fokát elfoglaló profik extra jutalmakat kapnak majd.

A Summer Games a jövő heti frissítéssel, pontosan augusztus 8-án érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)