Hirdetés

Overwatch - Roadhog nem lesz erősebb, de picit átalakul

|

A malac még mindig nincs teljesen jó helyen a balanszgörbén, de remélhetőleg ez hamarosan változni fog.

Hirdetés

A játékosok kicsit megijedtek múlt héten, amikor Jeff Kaplan elmondta, hogy szerinte Roadhog még mindig nincs rendben. Elvették tőle a "one shot" kombó lehetőségét, így sokat vesztett értékéből a karakter. Ezt akarnák most helyrehozni, de nem úgy, hogy több sebzést kap.

A cél, hogy a védelmén erősítsenek, és biztosítsák, hogy egy olyan tank karakter válik belőle, aki kibír pár lövést a csapata védelme érdekében. Mivel alapvetően ez is lenne a feladata, ez nem hangzik olyan nagyon rosszul.

Jeff egy fórumposztban azt írta, hogy leginkább Roadhog és Mercy szorulnak kis piszkálásra. Az már megvan, hogy a malaccal mi lesz, már csak arra vagyunk kíváncsiak, mit kezdenek majd Mercy feltámasztásával. Az Overwatch fejlesztőcsapata szerint ugyanis az az egyik legerősebb, és egyben legproblémásabb képesség a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)