Hirdetés

Overwatch - nem csak Roadhog változik

|

Roadhog mellett további két karakter lesz gyengébb, egy pedig erősebb az Overwatch következő frissítésével.

Hirdetés

Régóta esedékes már, hogy Roadhog láncán változtasson a Blizzard. Emberünknek túl könnyű dolga volt, a falakon is át tudott húzni másokat, ami érthető okból sok játékosnak nem tetszett. 

A publikus tesztszerveren már éles frissítés ezt is megoldja. Ha valaki a húzás előtt kilép Roadhog látóteréből, a folyamat megszakad, illetve a lánc nem hozzá, hanem elé húzza az áldozatot. 

Változik továbbá Ana, akinek gránátjai 50%-kal kevesebbet healelnek; D.Va, akinek életereje 200-ról 400-ra nő, pajzsa viszont 400-ról 200-ra csökken, a Fusion Cannonok lövedékei pedig kevesebet sebeznek, viszont 8 helyett 11 lövedék száll ki egyszerre; és Sombra, aki 1 másodperc helyett 0,8 másodperc alatt hackel meg másokat.

Javítottak egyébként számos bugot, és bővítették a felhasználói felületet is. A PTR-en életbe lépett változások még egy darabig nem kerülnek át a fő szerverre, és ahogy az lenni szokott, nem is biztos, hogy ebben a formában élesednek mindenki számára. 

Ha minden igaz, 3v3-ban már nem lehet Mei-jel csalni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)