Hirdetés

Ha már nem elég nehéz az Overwatch halloweeni módja, próbáld ki ezt!

|

Az Overwatch játékosai néhány nap alatt annyira kiismerték a halloweeni PvE pályát, hogy már a főellenségek belépőjét teszik tönkre szórakozásból.

Hirdetés

Az Overwatch halloweeni játékmódja nem csak az újdonságnak számító PvE kihívás miatt foglalja le a játékosokat, hiszen vannak, akik Sombrával kapcsolatos nyomokra kutatnak, és olyanok is, akik megint mást élveznek az új módban.

Egyre többen gyakorolják, hogy az ünnepi játékmódban megjelenő különleges karakterek, Junkenstein, a szörnye és szövetségeseik belépője közben magukra irányítsák a figyelmet. Mindegyik főellenség egy kis játékbeli intró kíséretében jelenik meg a csatatéren, ha pedig megtanuljuk, pontosan hol is csatlakoznak a csatához, könnyedén beállhatunk eléjük vagy mögéjük a képbe. Ez egy jól időzített emote-tal kombinálva az általában elég bohókás Overwatch viszonylatában is nagyon vicces jeleneteket eredményez, valahogy így:

Ha pedig valaki elég gyakorlott Ana játékos, néhány próbálkozás után még egy altatólövedékkel is eltrafálhatja az épp csak megjelenő ellenfeleket.

Ti kitanultátok már a Junkenstein's Revenge titkait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)