Hirdetés

Overwatch - hamarosan újra kipróbálhatjuk ingyenesen

|

Ha eddig még nem csábított volna el téged is az Overwatch, akkor nemsokára érdemes lesz neki adnod egy esélyt, hiszen ingyen tehetsz egy próbát a Blizzard játékával.

Hirdetés

A Blizzard nemrég bejelentette, hogy november 18. és 21. között bárki ingyen kipróbálhatja megkötések nélkül a teljes Overwatch élményt. 

Az ingyenes hétvége alatt a játékban elérhető mind a 22 hős (vagyis Sombrára ne számítson még senki) és 13 pálya megnyílik a nép számára. Természetesen az összes létező játékmód is elérhető lesz. Mindehhez PC-n egy ingyenes Battle.net accountra lesz szükségetek, konzolon pedig elengedhetetlen az Xbox Live Gold, illetve PlayStation Plus előfizetés. 

Az alábbi térképen megnézhetitek, hogy a világ egyes pontjain mikor is startol el az ingyenes Overwatch hétvége (nálunk este 8-kor indul a buli): 

Ha később úgy gondolnátok, hogy meg is veszitek a játékot, akkor a próbaidőszak alatt elért eredmények és feloldott dolgok is megmaradnak, vagyis onnan folytathatod a mókát, ahol november 21-én abbahagytad - illetve magyar idő szerint november 22-én hajnali 1 órakor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)