Hirdetés

Overwatch - a Blizzard nem kegyelmez a csalóknak

|

Zéró toleranciát hirdetett a Blizzard, a legsúlyosabb büntetésre számíthatnak azok, akik csalásra adják a fejüket.

Hirdetés

Hatalmas siker volt az Overwatch bétatesztje, így a Blizzard joggal várja, hogy tömegek ostromolják majd meg a boltokat és a digitális áruházakat a megjelenés napján. Hatalmas játékosbázisra számíthat az Overwatch, ekkora tömegben pedig biztosan lesznek olyanok, akik jogtalan előnyökhöz folyamodnak.

Jobb ha kétszer is meggondolják a játékosok, hogy csalására vetemednek-e a Blizzard új játékában. Az Overwatch készítői ugyanis most világosan közölték, jobb ezzel nem is próbálkozni. Nem lesz figyelmeztetés, időszakos büntetés vagy bármiféle más buksi simogatás. Ha valaki botot használ, hackelni próbál vagy akármilyen külső szoftver segítségével jogosulatlan előnyhöz jut, akkor ő véglesen elbúcsúzhat a játéktól. Bizony, a Blizzard a csalókat nyakoncsípésük után egyből permabannal jutalmazza. 

Ez a fajta hozzáállás egyébként nem idegen a Blizzardtól. Például a Diablo III megjelenése után egy hónappal is döntöttek úgy, hogy a csalókat véglegesen kitiltják a játékból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)