Hirdetés

Overwatch - Doomfist jövő héten szabadul a PTR-ről

|

Már csak napokra vagyunk attól, hogy a Blizzard végre rászabadítsa az éles szerverekre az egyik legjobban várt karaktert.

Hirdetés

A Blizzard ma este dobta ránk a semmiből a hírt, miszerint az Overwatch közösség által legjobban várt karakter, Doomfist végre elhagyja a PTR szervert, és az éles játékban bunyózik tovább. A hivatalos megjelenés dátuma picivel több mint egy hétre van tőlünk.

Doomfist a jelenlegi tervek szerint a július 27-én érkező frissítéssel élesedik majd, azaz jövő csütörtökön már mindnyájan nyomhatjuk a normál meccseken, és verekedhetünk érte rankeden. A karakter elkészüléséről egy kis videót is készített a Blizzard arra az esetre, ha a karakter sztoriját bemutató anime nem lett volna elég.

Ha szeretnétek jobban megismerni a karaktert, akkor az Overwatch hivatalos oldalán mindent megtudhattok róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)