Hirdetés

Overwatch - mégsem Doomfist lesz a következő karakter?

|

Hiába az utalgatások, úgy látszik, a Blizzard vár még Doomfist a játékhoz adásával.

Hirdetés

Jó esély van arra, hogy négyhavonta jön új hős az Overwatchhoz. Ana tavaly júliusban érkezett, Sombra novemberben, és azt pletykálják, a 24. harcost a márciusi PAX Easten jelentik be, és akár már a hónap végén csatlakozhat a felhozatalhoz.

A közelmúltban több jel is arra utalt, hogy Doomfist lesz a következő. Jeff Kaplan a fórumon viszont azt írta, több hősön is dolgoznak párhuzamosan, és a 24. hős nem az, akire gondolunk. Hogy ez pontosan mit jelent, az legalább annyira ködös, mint az eddigi jelek, de a legjobb, amit tehetünk, hogy várunk. Az egyébként biztos, hogy a következő nagy frissítés egy karaktert, nem pedig (csak) pályát vagy játékmódot hoz. 

Jelenleg egyetlen másik karakter került szóba, akinek az lehet a neve, hogy Greek. Ő egy szinkronszínész, Alex Malaos önéletrajzában bukkant fel, de később gyorsan le is vette. Később megjegyezte, hogy nem a hős nevét akarta írni, csak azt, hogy görögül vett fel mondatokat. Nincs egyelőre olyan játszható szereplő, aki a játék görög pályájához, Ilioshoz kötődne, úgyhogy totál elképzelhető, hogy ezt a hiányosságot a csapat pótolni készül. Legkésőbb a PAX East során, március 10-12. környékén minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)