Hirdetés

Overwatch - még meg sem jelent, máris nerfelték az új hőst

|

Brigitte meglehetősen erősen ugrott be a csatatérre a múlt heti PTR megjelenéssel, úgyhogy a Blizzard gyorsan le is tekert a képességeiből egy picit.

Hirdetés

Brigitte az első verziójában több ponton problémás volt. Egy ügyes animáció megszakító trükkel jelentősen meg lehetett növelni a támadási gyorsaságát, a Shield Bash az egekig repítette a karaktert, és egy kombóval ki tudta ütni Tracert a játékból.

Hirdetés

A Blizzard nem változtatott a képességek sebző értékein, de lehetetlenné tette az animáció megszakítást, megnövelte a karakter ulti képességének költségét, és bekorlátozta, hogy mekkora löketet kaphat a Shield Bashből.

A karakter még jó darabig az Overwatch tesztszerveren fog lakni, így a következő hetekben több hasonló változtatásra lehet számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)