Hirdetés

Overwatch - folytatódik az animációs sorozat

|

Befutott az Overwatch animációs sorozatának második epizódja, amelyben ezúttal Widowmaker kapta a főszerepet.

Hirdetés

Március közepén indult világhódító útjára az Overwatch karaktereivel készülő animációs sorozat, amelyből megismerhetjük majd az egyes szereplők háttértörténeteit. A Winston körül forgó első rész után most egy fokkal szofisztikáltabb karakter, Widowmaker került a középpontba.

Míg az előző rész az Xbox csatornára került fel, ezúttal a PlayStationé a megtiszteltetés, hogy bemutathatja a részt a rajongóknak. Nyilvánvalóan nemcsak a történet bemutatása a cél, hanem a játék promózása is, ennél jobb módja pedig nem nagyon van annak, hogy felhívják a potenciális vásárlók figyelmét a májusban megrendezésre kerülő nyílt bétára.

Widowmaker mellett egyébként Tracer is feltűnik az epizódban, és félve mondom ki, de néhány képkocka erejéig a feneke van a képernyő közepén, szóval csak reménykedni tudok benne, hogy ezúttal nem lesz belőle botrány.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)