Hirdetés

Overwatch - mire számíthatunk 2017-ben?

|

Új hősök, pályák, játékmódok és még egy custom szerver böngésző is befut majd jövőre. A Blizzard Overwatch csapata 2017-ben is elfoglalt lesz.

Hirdetés

A májusi indulás óta iszonyatosan pörög az Overwatch divízió. Az eddig eltelt alig néhány hónapban a srácok kétszer átalakították a kompetitív rendszert, kiadtak két új hőst, új térképeket, az Arcade-et, és már ingyenes hétvégéket is tartottak.

A szekér jövőre sem áll meg. Rengeteg új hőst sütögetnek a konyhában, amiből egy párat remélhetőleg jövőre szervírozhatnak is. Emellett több új térképet is fejlesztenek, legközelebb például az Oasis fut majd be az éles szerverekre.

Ami a tartalmakon túl nagyon fontos újdonság lesz (és én személy szerint a megjelenés óta erre várok) az a custom meccsek keresője lesz, ahol a klasszikus multis lövöldék mintájára magunk kereshetünk majd nekünk tetsző szervereket.

A srácok az esportot is nagyon fontos témaként kezelik, így a spectator eszközökön is komolyan csiszolnak majd a közeljövőben. Mindezekről Jeff atyánk részletesen mesél a fentiekben. Ti melyik újítást várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)