Hirdetés

Onimusha: Warlords - új videón a 17 éves játék remastere

|

Közel két percen át nézhetjük, mennyit javult a játék az eredeti kiadáshoz képest.

Hirdetés

Örülnénk, ha mindenki olyan minőségben dolgozná újra a játékait, mint a Capcom a Residetn Evil 2-t, de ez nem egy reális elvárás.

Hirdetés

Az Onimusha: Warlords láthatóan szebb, mint 2001-ben volt, de a fix kameraállás, az egyszerű effektek és mozdulatok miatt nem tűnik igazán modernnek. Ezzel inkább a nosztalgiázni vágyókat fogja megfogni a kiadó, nem pedig új érdeklődőket csábítani. Mindenesetre valaki biztosan vevő lesz rá. Nézzétek meg a trailert, és döntsétek el, ti mit gondoltok.

A játék 2019. január 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. A feljavított látvány mellett kibővítik a 4:3-as és 16:9-es képarány közötti váltás lehetőségével, a kezdetektől fogva elérhető lesz az Easy Mode, és lehet majd analógokkal mozogni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)