Hirdetés

Nyugalom, több mint 1000 hibát javít a Dying Light 2 első frissítése

|

A kritikusok leginkább azt sérelmezték, hogy a Dying Light 2 iszonyat bugos és könnyen összeomlik, de az első patch után talán jobb lesz a helyzet.

Hirdetés

A játékosok többségének még holnapig várnia kell, hogy belevághasson a Dying Light 2 kalandjaiba, viszont ahogy az lenni szokott, sok újságíró és videós már előre megkapta a játékot, így tegnap megérkeztek az első tesztek. Az értékelések vegyesek, leginkább annak függvényében pontoztak a kollégák, hogy mennyire tudtak túllendülni a technikai hibákon.

A Techland igyekezett megnyugtatni a közösséget, hogy az első napi frissítés segít majd a helyzeten.

Hirdetés

Először akkor jelezték, hogy mindenki várja meg szépen a patchet, amikor kiderült, hogy néhányan idő előtt jutottak bolti példányokhoz, majd a kritikákat követően fontosnak tartották kiemelni, hogy több mint ezer javítás várható minden platformon, és folyamatosan dolgoznak további problémák megoldásán.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Nem kell például attól félnie a frissítést telepítő játékosoknak, hogy a sztori egy pontján elakadnak, ha nem megfelelő opciót választanak egy beszélgetés során, kevesebb lesz az összeomlás, a nehézségi szint a vártnak megfelelően áll majd be, és összességében nőni fog a stabilitás.

Ugyanakkor a PC Gamer megkeresésére a Techland illetékesei elmondták, hogy a javítások többsége a kritikusok számára már elérhető volt, ők jobb változattal játszhattak, mint azok, akik úgy indítják el lemezes példányaikat, hogy nem töltik le a legújabb frissítést. A "kész" játékot ugye sokkal előbb el kell küldeni a sokszorosítóba, hogy a megjelenés napján a boltokban lehessen.

Egyrészt reméljük, hogy a fennmaradó, a játékélményt érdemben befolyásoló hibákat sikerül hamar javítani, másrészt azt is, hogy aki holnap belevág, nem szembesül sok hiányossággal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)