Hirdetés

No Man's Sky - végre tényleg jöhet az egyidejű co-op?

|

A játék megjelenésekor a legnagyobb csalódást a közös játék lehetőségének hiánya váltotta ki. A következő frissítés pótolhatja a funkciót.

Hirdetés

2016-ban még sok minden nem volt benne a játékban, amit a megjelenésre ígért a csapat, és a dolgok egy része azóta sem került be.

Hirdetés

Hamarosan érkezik az Xbox One-os változat, vele együtt pedig a NEXT frissítés, amiről még nem tudunk sokat. Az új kiadás borítója viszont nagyon érdekes: ezen négy, hasonló, de eltérő színű ruhában álló figura látható, ami nagyon finoman azt sugallja, hogy végre lesz co-op, vagy valamilyen formában együtt kalandozhatunk más játékosokkal.

Május 17-én lesz az Xbox Insider következő része, és szó esik benne a No Man's Sky-ról is. Talán majd akkor bejelentik, de biztos, ami biztos, várjuk meg a megjelenést, mielőtt nagyon izgalomba jönnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)