Hirdetés

Mégsem olyan egyedi a Nintendo Switch chipje

|

Sokan azt hitték, hogy egy külön erre a célra tervezett Tegra X2 dolgozik a motorháztető alatt, de most kiderült, hogy nem ez a helyzet.

Hirdetés

A Switch megjelenése előtt az Nvidia úgy nyilatkozott, hogy egy ugyanolyan felépítésű GPU-t kap a Nintendo új masinája, mint amilyennel a csúcskategóriás kártyák is rendelkeznek. Ebből a legtöbben arra következtettek, hogy a fentebb említett chip dolgozik majd a gépben, de úgy néz ki, tévedtek.

A DigitalFoundry tesztje alapján kiderült, hogy egy ugyanolyan Tegra X1 van a Nintendo Switch-ben, mint amilyet az Nvidia androidos gépe, a Shield is használ. CUDA magok tekintetében nincs különbség a két GPU között, viszont a memória-beli eltérések már hatással lehetnek a konzol teljesítményére és az akkumulátor élettartamára is.

Nézzétek meg a srácok videóját, amelyből még több részlet kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)