Hirdetés

Mostantól a játékosok is értékelhetik a Nintendo Switch-játékokat

|

A nemrég bevezetett funkció nem újdonság, azonban mindenképp hasznos dolog.

Hirdetés

Az exkluzívok mellett egyre több multiplatform cím jelenik meg a hibrid gépre, és a Nintendo is folyamatosan azon dolgozik, hogy minél többen válasszák a konzolt. Most például egy olyan funkció érkezett, ami a legtöbb online áruházban alapvető dolog, és nagyon hasznos lehet vásárlás előtt.

Hirdetés

A játékosoknak mostantól lehetőségük van arra, hogy értékeljenek egy-egy Nintendo Switch-játékot. A rajongók természetesen leírhatják véleményüket, de mellette még különböző címkék közül is választhatnak, illetve azt is hozzátehetik, hogy ők milyen típusú játékosok. Így elég részletes értékelést írhatnak, ez pedig kétség kívül jól jöhet azoknak, akik még csak fontolgatják, hogy megvegyék-e az adott játékot. Mondjuk a Switchre eddig a Nintendo kiadásában megjelent exkluzívok esetében nagyjából kivétel nélkül "igen" a válasz.

Titeket mennyire szoktak befolyásolni a vásárlói vélemények, mielőtt megvennétek valamit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)