Hirdetés

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom - befutott az első gameplay trailer

|

A gyönyörű képi világú JRPG-t ezúttal mozgás közben is megcsodálhatjuk.

Hirdetés

A Bandai Namco néhány hete erősítette meg a hírt, miszerint a nyugaton is népszerű Ni No Kuni második epizódja PC-re is érkezik még az idén. A 2015 óta készülő Revanant Kingdomhoz most érkezett egy gameplay trailer is, ami viszont a PS4-es játékot mutatja meg.

Aki nem ismerné a sorozatot, azt ne tévessze meg az aranyos rajzolt képi világ. A cuki szörnyecskék és a vidám lények nem viccelnek, ha harcról van szó, kíméletlenül legyilkolják ellenségeiket.

A sztori középpontjában Evan áll, aki hűséges kísérőivel, Rolanddal, Tanival és a Higgledy szörnyecskékkel küzd sárkányok és más szörnyek ellen, hogy megszerezze a királyságot. Egyelőre pontos megjelenési dátumról nem tudni, de a Level-5 stúdió tervei szerint még ebben az évben megjelenik.

A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom PlayStation 4-re és PC-re lesz elérhető, más platformos megjelenést nem erősített meg a Bandai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)