Hirdetés

Nem működik minden csalás a felújított Grand Theft Auto játékokban

|

A Rockstar szerint ennek technikai okai vannak.

Hirdetés

Egyelőre megoszlanak a vélemények arról, milyen lett a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, és látszólag többen vannak azok, akik nem elégedettek a végeredménnyel. Jellemző, hogy az emberek inkább akkor nyilatkoznak, ha negatív véleményük van, és biztosan sokan vannak, akik eleve már az eredeti játékok eltávolítását is sérelmezik, de néhány ellenérv tényleg érthető - a karakterek arcának teljes átrajzolására például nincs magyarázat.

Kell még pár nap, mire tisztul a kép, hiszen a csomagot csak mától lehet letölteni. Addig viszont a Rockstar is válaszol a felmerülő problémákra, kérdésekre.

Hirdetés

Rich Rosado producer elmondta a USA Today-nek, hogy néhány csalást technikai okokból, az Unreal motorra váltás miatt deaktiválni voltak kénytelenek, de azt szándékosan nem árulta el, melyek nem működnek. A játékosok beszámolói alapján az élet és páncél visszatöltése, valamint a 250 ezer pénzt adó csalás aktív, viszont aki ezek bármelyikét használja, lemondhat az achievementekről és trófeákról.

Ti próbáltátok már a felújított GTA-kat? Hogy tetszenek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)