Hirdetés

Nem akármilyen Joker csatlakozhat a MultiVersushoz

|

Az adatbányászok rátaláltak egy nagyon érdekes Announcer Packra a fájlok között. A hang ismerős, a karakter pedig még annál is jobban.

Hirdetés

Még márciusban volt egy nagy adatbányász akció, amikor a kutakodó rajongók ráleltek Samurai Jack, Ben 10 és a Joker nyomaira LeBron Jamesszel együtt, aki később meg is érkezett a MultiVersus arénáiba. Nagyon úgy néz ki, hogy a lista pontos, és ebben az esetben Gotham legrosszabb bohócára is számíthatunk. Ezt a feltételezést egyébként tovább erősíti, hogy most egy Laisul nevű szivárogtató töltötte fel Twitterre a "Joker Announcer" csomag szövegeit.

Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan megkapjuk Jokernek azt a változatát, akit a Batman: The Animated Seriesben ismerhettünk meg.

Ez már csak azért is örömteli hír, mert ez azt jelenti, hogy Mark Hamill csodálatos alakításával érkezik majd a szupergonosz.

Hirdetés

Nyilván nem érdemes még örömtáncra készülni: egyelőre semmilyen hivatalos bejelentés nem érkezett Jokerrel kapcsolatban.

Ettől függetlenül nem lenne meglepő a felbukkanása tekintettel arra, hogy a MultiVersus egyébként is egy rakat DC karaktert hozott magával.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)