Hirdetés

Need for Speed Payback tesztek - vegyesek lettek az első körös értékelések

|

Befutottak a Need for Speed Payback első tesztjeinek pontszámai. Akad köztük biztató és aggasztó értékelés is.

Hirdetés

A szokásos versenyek helyett inkább a Halálos iramban-féle lassított ütközésekre és akciójelenetekre gyúró Need for Speed Payback a mi kis csapatunkat sem nyűgözte le az idei gamescomon, most pedig az első tesztek is elég felemás képet mutatnak a játékról. 

Hirdetés

A szakújságírók mellett egyébként a EA és Origin Access felhasználók is megtapasztalhatták már, milyen az új Need for Speed Payback, hiszen a trial verzió már november másodika óta elérhető ezeken a rendszereken. Eddig négy portál posztszámai érkeztek meg, és bár a 8/10-es értékelések elég biztatóak, a Gamespot mindössze 5/10-et adott a játékra. Íme az eddigi pontszámok: 

CG Magazine - 8/10
PlayStation Lifestyle - 8/10
Hardcore Gamer - 4/5
The Games Machine 6/10

Gamespot - 5/10

A Gamespot tesztje egyébként főleg a bárgyú történetre és az ismétlődő, unalmas küldetésekre panaszkodott. Szerintetek hogyan fog teljesíteni a Need for Speed Payback?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)