Hirdetés

Az EA új Need for Speed játékot jegyeztetett be

|

Az Electronic Arts korábban kikötötte, hogy 2017-ben találkozhatunk a következő Need for Speeddel, és lehet, hogy megvan a játék címe.

Hirdetés

Májusban erősítette meg az Electronic Arts, hogy egy év pihenés után, 2017-ben jön az új Need for Speed epizód, amelyet az előző két részhez hasonlóan a Ghost Games fejleszt. 

A jövőre betervezett projektről egyelőre még tényleg semmit sem tudunk a fejlesztőcsapatán kívül, azonban most talán egy picit közelebb kerültünk hozzá. Az Electronic Arts ugyanis levédetett egy releváns címet az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál (EUIPO) videojáték és játékhoz kapcsolódó online szolgáltatások kategóriákban: ez a Need for Speed Arena: 

Természetesen semmi nem utal arra, hogy a Need for Speed Arena lenne a következő nagy rész, lehet akár egy spin-off is, amilyen az Edge volt, vagy csak egy biztonsági intézkedés a vállalat részéről. Várjuk a fejleményeket. 

Ti mit szeretnétek látni az új Need for Speedben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)