Hirdetés

Need for Speed Payback bejelentés - a Halálos iramban ehhez képest smafu

|

Jó ideje húzza már az agyunkat az Electronic Arts, de most végre megmutatták, mire számíthatunk a Need for Speed következő részétől, méghozzá egy nem is akármilyen trailer kíséretében!

Hirdetés

A rajongók nem dobtak hátast a Ghost Games Need for Speed rebootjától, de a fejlesztőcsapat kapott egy második esélyt az EA-től, hogy kiküszöböljék a csorbát.

Most több megerősítés és néhány teaser után végre bemutatkozott a Need for Speed Payback, amelyben a jelek szerint a versenyzés mellett a történetnek is fontos szerepe van. Kicsit olyan, mint a legutolsó Halálos iramban mozi, ahol a banda egyik tagja érthetetlen okoból elárulja a többieket. A látványra nem lesz panasz, elég durván néznek ki a verdák, már csak az kell, hogy a játékmenet is rendben legyen.

Ha minden igaz, az E3-on már ki is próbálhatjuk majd a játékot, az élményeinkről pedig biztosan beszámolunk majd itt a GSO hasábjain is. A Need for Speed megjelenés 2017. november 10-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)