Hirdetés

Need for Speed - újabb teaser érkezett a bejelentés előtt

|

Napokra vagyunk az ősszel megjelenő Need for Speed megismerésétől, de most még egy ködös kép alapján találgathatunk.

Hirdetés

Ha minden igaz, június 2-án, azaz most pénteken mutatják be először az új Need for Speed játékot, aminek még az alcímét sem ismerjük, és azon kívül, hogy nem igényel majd állandó online kapcsolatot, semmit nem tudunk róla. 

Valószínűleg egy újabb reboot lesz, ha már a tavalyi úgy sült el, ahogy. Ezt az eddigi képek alapján nehéz megmondani - a múltkori tábla után most egy felhős-ködös képet kaptunk egy városról, ami mintha Seattle volna, de ha marad a hagyomány, valami hangzatos új neve lesz, és legfeljebb egyes elemeit veszi át valódi városoknak.

A hivatalos account egyébként posztolt egy House of Cards-témájút is, és egyet azért, hogy az amerikai elnök tweetje következtében felverődött hullámot meglovagolja. Ezek valószínűleg semmit nem jelentenek a játék szempontjából.

Milyennek szeretnétek az új NFS-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)