Hirdetés

NCSoft is licencelte az UE3-at!!

|

A Lineage és a City of Heroes készítői ma délután bejelentették, hogy licenszelték az EPIC grafikus motorját.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban több olyan grafikus motor licencelésről is hallhattunk, ahol egy következő generációs motor jogait vásárolta meg a fejlesztőcsapat és azt saját MMO-ja fejlesztésére használja fel.

lineage2c.jpg

Az NCSoft sem akart lemaradni a többiek mögött, csak a srácok a CryEngine 2.0 helyett a nagy vetélytárs, az EPIC Unreal Engine 3-ját licencelték. Nem titkolt céljuk, hogy eddig be nem jelentett két vadonatúj MMO-juk fejlesztésénél használják fel az új technológiát. Egyesek azonnal elkezdték gyártani összeesküvés-elméleteiket és a világháló azonnal megtelt olyan teóriákkal, miszerint egy Lineage III-at vagy a City of Heroes 2-öt hegesztik a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)