Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes szombat délelőttöt. Nos, vannak hírek, nem is akármilyenek, sőt, valami amiből 1 éve csak leírásokat mutogatnak, ..., na nem kiabálom el, mindjárt meglátjátok :)

Két hajótörött nő ül egy lakatlan szigeten. Azt mondja az egyik: - Te, akárhogy is, de nekem már nagyon hiányzik egy férfi. - Igen, már én is unom a banánt. Két skót találkozik. - Képzeld, tegnap betörtek hozzám - mondja az egyik. - És mit vittek el? - 12 pennyt. - Hogy lehetsz ennyire könnyelmű? Hogyan lehet ekkora mennyiségű pénzt otthon tartani? A bíró a tárgyaláson a sofőrhöz fordul, aki elütött egy idős hölgyet. - Miért nem dudált, amikor látta, hogy a kocsi elé lép a néni? - Nem akartam megijeszteni szegényt. - Miért jó, ha kerekes kutad van? - Mert oda tolod, ahol víz van.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)