Hirdetés

[MOZi] Atya ég! Egy szörföző pingvin!

|

Az állatos animációs filmek a reneszánszukat élik, ehhez kétség sem férhet. A Columbia Pictures a mai nap kiadott egy exkluzív klipet a héten debütáló új animációs filmjükből, a Surf Up-ból.

Hirdetés

A filmben olyan színészek adják a hangukat az állatoknak, mint Jeff Bridges, Shia LaBeouf, Zooey Deschanel, Jon Heder, James Woods, Diedrich Bader, Mario Cantone, Kelly Slater, Rob Machado, Sal Masekela, Ash Brannon, Chris Buck, Brian Posehn, Dana Belben és Reed Buck és közülük páran nyilatkoznak is a videóban. A történet középpontjában egy szörfös pingvin lesz, aki a kissé leharcolt csirke barátjával vállvetve különféle kalandokba keveredik. Aranyos kis film lesz, érdemes lesz megtekinteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)