Hirdetés

Mozgásban Spawn, a Mortal Kombat 11 következő harcosa

|

Megtudtuk, mikor érkezik, és azt is, hogyan harcol. Nem lesz kegyes a fatalityje.

Hirdetés

A korábbi infóval ellentétben (amerikai idő szerint) tegnap nem Spawn csatlakozására került sor, pusztán a karakter bemutató videóját adta ki a NetherRealm. A Mortal Kombat 11 következő DLC-s harcosa azonban heteken belül elérhető lesz mindenki számára.

Hirdetés

A Keith David által megszólaltatott karakter meganimálására sok figyelmet fordítottak, felszerelése is bőséges, a fatalityjére meg nincsenek szavak. Láncokkal, tűzzel harcol, képes egy kicsit lebegni, láthatatlanná válni, fegyverrel lövöldözni, bunkóval csapkodni. A bérletet vásárlók március 17-étől érhetik el, mindenki más március 24-étől játszhat vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)