Hirdetés

Mortal Kombat 11 - egy glitch segítségével készültek ezek a látványos háttérképek

|

A szórakoztató hibát talán a fejlesztők is szívesen a játékban hagynák.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 megjelenése óta már egy csomóan belefutottak az alább részletezett látványos glitchbe, de persze a legtöbben egy vállrándítással elintézték az egészet. Nos, hatalmas szerencsénkre vannak azonban olyan játékosok is, akik művészi vénájukat élik ki ezen a hibán, így pedig kiváló háttérképek születnek meg. 

Hirdetés

A Finish Him/Her néven emlegetett hibával értelemszerűen egy mérkőzés végén találkozhatunk, amikor valamilyen oknál fogva az szóban forgó felirat egyszerűen nem tűnik el a képernyőről. A győztes harcosok azért nyilván pózolnak a felirat előtt, és ha a játékosok jól kapják el a pillanatot, akkor elég látványos, akár háttérképként használható képeket is lehet készíteni.

A játékosok a Mortal Kombat Reddit-oldalán szívesen megosztják az alkotásaikat, néhány népszerűbb képet ti is megtekinthettek alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)