Hirdetés

Mordhau - így idegesítik halálra egymást a játékosok

|

Egy egyszerű glitch adta az ötletet egy kis mókázáshoz, de a játékosok kitettek magukért.

Hirdetés

A porba hulló fejeket mindenki imádja nézni. Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy a Mordhau kifejezetten népszerű Twitchen és a Steam eladási lista élére is felkapaszkodott. A játék persze nem hibátlan, de így is végtelenül szórakoztató.

Hirdetés

Sőt, néhány rajongó az egyik hibából csinált viccet. Néhány trükkös ugrással ugyanis ki lehet menni a pályáról, méghozzá oda, ahol a karakterek közül választanak mások, ennek köszönhetően pedig benne lehetünk a képben a többieknél. 

How to get out of contraband (only useful for trolling, cannot attack players while outside) from r/Mordhau

És hogy ez miért jó? Hát halálra idegesíthetjük őket mondjuk az emote-okkal, vagy ha előkapjuk a lantot és elkezdünk játszani egy jól ismert dalt.

Kíváncsian várjuk, milyen őrültségeket fedeznek még fel a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)