Hirdetés

Monster Hunter: World tesztek - hibátlan győzelem?

|

Sejtettük, hogy jó lesz a Capcom játéka, de az első tesztpontszámok még minket is megleptek.

Hirdetés

Nehezen tudom szavakba önteni, hogy mennyire várom a holnapi napot, amikor végre elkezdhetem tesztelni a Monster Hunter: Worldöt. A nálam jóval szerencsésebb külföldi kollégák azonban már meg is érkeztek az első pontszámokkal.

Hirdetés

Tudni lehetett, hogy nagy dobásra készül a Capcom, a Monster Hunter: World tesztpontszámait nézve azonban így is ledöbben az ember. Ilyen számok láttán kő kemény esélyei vannak a játéknak, hogy a Game of the Year szavazásokon is taroljon majd. Mutatjuk, a külföldi kollégák hogyan értékelték a legújabb Monster Huntert:

Famitsu - 39/40
Brit IGN - 9.5
GameSpot - 8
GameInformer - 9.5
Eurogamer - Essential
The Sixth Axis - 10/10
Destructoid - 9/10
The Telegraph - 5/5
US Gamer - 5/5
Gaming Nexus - 9.5
PlayStation Lifestyle - 9.5
PlayStation Universe - 9/10

Holnaptól ti is kipróbálhatjátok a Monster Hunter: Worldöt, ekkor jelenik meg ugyanis PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-s kiadás csak valamikor ősszel várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)