Hirdetés

Monster Hunter: World - így készültek a hangok, fegyverek, szörnyek

|

A Capcomnak köszönhetően egy pompás szörnyvadászattal indíthattuk 2018-at a Monster Hunter: World segítségével, viszont volt vele munkája a csapatnak bőven. Erről mesélnek az új fejlesztői videóban.

Hirdetés

A Monster Hunter: World nem csak a toplisták élén tanyázik, de rendkívül jó pontszámokat is kapott (érdemes elolvasnotok Csirke tesztjét). De vajon mi minden kellett ahhoz, hogy ennyire élvezetes legyen a szörnyvadászat? A Capcom "így készült" videósorozatában erre kapunk választ.

Hirdetés

A legújabb, "Craft" címet viselő fejlesztői naplóban többek között a játék művészeti vezetője, Kaname Fujioka mesél róla, hogyan alkották meg a Monster Hunter: World lenyűgöző hangjait, stílusos fegyvereit és a teremtmények intelligens viselkedését. Ha kíváncsiak vagytok a kulisszatitkokra, akkor mindenképpen szánjátok rá a videóra azt a pár percet, megéri. 

A Monster Hunter: World már elérhető PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg PC-re valamikor ősszel várható a megjelenése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)