Hirdetés

Holnaptól a PS4-es Minecraft játékosok számára is kinyílik a világ

|

Végre valahára megenyhült a Sony, PlayStation 4-re is jön a Minecraft crossplay funkciója.

Hirdetés

Eddig egyetlen játékosközösség tagjai sopánkodtak csak egyedül a Minecraftban: a crossplay lehetőség ugyanis mostanáig csak Nintendo Switch, Windows, Xbox One, iOS, Android, és Gear VR eszközök között élt, vagyis gyakorlatilag minden platformon a PlayStation 4 kivételével. Holnaptól viszont ez megváltozik. 

Hirdetés

December 10-től, tehát a holnaptól ugyanis immár PlayStation 4-en is együtt lehet játszani az összes Minecraft-rajongó pajtással, nem jelent gondot az sem, ha a barátok épp más platformokon nyúzzák a játékot. Olyan címekhez csatlakozott ezzel a Minecraft PS4-en is, mint a Fortnite, a Rocket League, vagy épp a Call of Duty: Modern Warfare, ezekben a játékokban ugyanis szintén elérhető a crossplay. Mindezt már tegnap sejteni lehetett, de azt hittük, hogy a nagy bejelentéssel megvárják a holnapi State of Play-t. Nos, nem így lett.

Ti milyen platformokon nyúzzátok jelenleg a játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)