Hirdetés

Még idén együtt játszhat a Minecraft szinte minden játékosa?

|

Úgy tűnik, a jövő héten bevonják a PS4-eseket is a cross-playbe.

Hirdetés

A Sony már teljesen beleegyezett abba, hogy a PS4-es játékosok együtt játszhassanak a PC-sekkel, az xboxosokkal, a nintendósokkal és a mobilosokkal. A Fortnite-ban és a Rocket League-ben már régóta elérhető ez a lehetőség, a Call of Duty: Modern Warfare-ben a megjelenése óta működik, és a Minecraft lehet a következő, ami teljes átjárást enged.

Hirdetés

Több viszonteladó oldalán is megjelent egy új kiadás PlayStation 4-re, melyen szerepel az Xbox Game Studios logója, és hogy a cross-playhez egy Microsoft fiókra van szükség. A feltüntetett megjelenési dátum december 10., és egész véletlenül pont ezen a napon lesz a következő State of Play, melynek során a Sony bejelentget ezt-azt. Aki épp erre a lehetőségre várt, készüljön, szólunk majd, ha már él.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)