Hirdetés

Metro Exodus - néhány napig bírta a Denuvo, feltörték a játékot

|

Nem telt el sok idő a megjelenés óta, de egy brigádnak máris sikerült kijátszania a másolásvédelmet.

Hirdetés

Nemrég megérkezett a Metro Exodus, ami körül elég nagy volt a visszhang az utóbbi időkben, ugyanis ideiglenesen nem lehet megvásárolni a Steamen. Mostantól viszont már nem csak legálisan lehet beszerezni a 4A Games vadonatúj játékát.

Hirdetés

A Metro Exodus a Denuvo 5.6-os másolásvédelmet kapta meg, ami eggyel újabb, mint a Resident Evil 2-t és az Ace Combat 7: Skies Unknownt védő, korábban már feltört 5.5-ös verzió, ám a jelek szerint ez sem bizonyult jobb megoldásnak. A CPY csapata ugyanis viszonylag gyorsan átjutott a védelmen, és a játék már fel is került a torrentoldalakra - mondjuk azoknak a címeknek, amik nem kapnak védelmet, még kevesebb idő kell, elvégre a Jump Force-t már a hivatalos megjelenés előtt feltörték. 

Szerintetek hogyan lehetne hatékonyan fellépni a kalózkodás ellen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)