Hirdetés

Megtudtuk, hogy áll a Biomutant a mikrotranzakciókhoz

|

A játékot fejlesztő stúdió vezetője egyértelműen fogalmazott a téma kapcsán.

Hirdetés

Mértékkel és okosan alkalmazva a miktrotranzakciók akár még ki is egészíthetik a játékélményt, de sajnos számos olyan esetet láthattunk korábban, amikor a fejlesztők bizony komoly túlzásokba estek a funkciót illetően. Így sokan inkább már nem is akarnak ilyen lehetőséget, és most úgy tűnik, hogy a Biomutant stúdiója is ebbe a csoportba tartozik.

Hirdetés

Az Experiment 101 feje, Stefan Ljungqvist ugyanis egy interjúban határozottan kijelentette, hogy biztosan nem lesznek mikrotranzakciók a játékban. Az viszont benne van a pakliban, hogy érkeznek később DLC-k, tehát elképzelhető, hogy az alapjátékon felül vásárolhatunk majd extra kalandokat a jövőben.

A Biomutant valamikor idén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Titeket mennyire zavarnak a mikrotranzakciók egy játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)