Hirdetés

Megjött az első igazi Dirt 5 játékmenet

|

A Codemasters kiadta az első valódi gameplay bemutatót, amiben még a változó időjárás hatásait is láthattuk.

Hirdetés

Nincs már messze a Dirt 5 premierje, így épp itt volt az ideje, hogy végre tényleges játékmenet felvonultató anyagot is kapjunk belőle. A rövidke videóban egy Stampede pályát láthatunk, az ehhez hasonlókon egyébként a természet kegyetlen elemeivel is dacolnunk kell majd a másik 11 versenyző mellett, vagyis direkt a szívósabb járgányokra tervezték mindet.

Hirdetés

A gameplay videó 2 percnyi szünetmentes pörgés a sivatagban. A trailer elején az időjárási körülmények következményeit is megcsodálhattuk. A fejlesztők hozzátették a videóhoz, hogy az abban látottakból még semmi sem végleges, és nem feltétlenül reprezentálja majd a Dirt 5 megjelenéskori minőségét.

Azért legyünk őszinték, a játék valószínűleg így fog kinézni októberben is.

A Dirt 5 megjelenése 2020. október 9-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, később pedig PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)