Hirdetés

Még nem készül a Stardew Valley 2, de a jövőben lehet róla szó

|

Közeleg az indie siker következő frissítése, ami felveti a "mi jön majd ezután" kérdést. A játék fejlesztője válaszolt.

Hirdetés

A Game Informer kifaggatta a hatalmas sikert aratott Stardew Valley fejlesztőjét, Eric Barone-t a játék jövőjéről. Barone keményen dolgozik az 1.5-ös frissítésen, ami rengeteg end game tartalommal fogja feltölteni Pelican Townt, de egyben ez lesz az utolsó nagy csomag a játékhoz. Ez persze nem jelenti azt szükségszerűen, hogy itt a Stardew történetének vége.

Hirdetés

Maga Barone sem tudja, hogy mit hoz majd a jövő, de biztató választ adott a "mi jön ezután" kezdetű kérdésre.

"Egyelőre nem akarom elkötelezni magam egy 1.6 mellett. Annyit mondhatok, hogy nagyon szeretem a Stardew Valley-t. Imádom a világát és univerzumát. Nem hiszem, hogy az 1.5 lesz a Stardew Valley vége. Nem lennék meglepődve, ha egyszer csak lenne egy vagy több újabb frissítés vagy akár egy Stardew Valley 2. Ki tudja?"

Hozzátette, hogy jelenleg nincs Stardew Valley 2, és az 1.5 kiadása után komolyan meg kell fontolnia majd, hogy hogyan tovább. Jómagam és minden barátom hosszú heteket vesztett el a kis falusi tanyáján, így tárt karokkal fogjuk várni azt a bármit, amit Barone összehoz a sikerjáték folytatásául.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)