Hirdetés

Még David Harbournek is lett egy World of Warcraft sárkánya

|

Kevesebb mint egy hét van hátra a Dragonflight megjelenése előtt, és a Blizzard minden fronton támad. Ezúttal egy maréknyi celebet is behívott sárkányreptetésre.

Hirdetés

A World of Warcraft: Dragonflight elsőre a játék egyik legsikeresebb kiegészítőjének ígérkezhet. A bétával töltött megannyi óra és Dracthyr Evokerem folytonos gyakorlása után én már keményen dolgozok a teszt összeállításán.

A kalandozók nagyjának persze mindettől függetlenül még meg kell hozniuk egy drága döntést: befizetnek-e vagy sem? A Blizzard nagyon szeretné, ha az egész világ igent mondana a Dragonflightra, ezért egy maréknyi celebet is behúzott a kiegészítő hirdetésére.

Hirdetés

A hét elején kaptunk egy borzongatóan menő gameplay előzetest, amiben a Blizzard összefogta a legfontosabb új feature-öket, és a sztori alapjait.

Ezt egy nappal később követte a celebekkel megtolt marketing kampány, amiben David Harbour, Lana Condor és Pedro Pascal gondozzák a saját sárkányaikat. Davidről egyébként köztudott lett egy Stranger Things interjú után, hogy ő maga nagy World of Warcraft-játékos volt annak idején, így biztosan nem bánta a Blizzard megkeresését.

Ti is pózolhattok egyébként a kedvenc sárkányotokkal ezen a linken keresztül, aztán készülhettek a harcra a világ többi kalandozójával együtt. A World of Warcraft: Dragonflight ugyanis jövő hétfőn-kedden hajnalban fog megjelenni világszerte.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)