Hirdetés

Medvék minden mennyiségben

|

Üdv mindenkinek! A mai esténket kizárólag az aranyos, tündi-bündi kismackóknak szenteljük.

Hirdetés

Khmm... Hol is kezdjem? Először is ott, hogy ender keze van a dologban, tehát a névválasztással kapcsolatos észrevételeiteket feléje címezzétek. Egyébként többet is tud nyújtani a játék, holmi komikus kinézetű színes mackók tetszetős látványa, csak nyitva kell tartani a szemünk. Szóval, a Fejensz*rt Medvékben mi a kék színű kisbocsot alakítjuk. A point-and-click kalandnak is felfogható flashjátékban gyakorlatilag mindenre és mindenkire kattintanunk kell illetve lehet, felismerve közöttük az összefüggéseket. Ahogy új és új lehetőségek nyílnak előttünk egyre több pajtásunk jelenik majd meg, amelyek mindegyike sajátos jellemvonásokat mutat. A játék hátránya lehet, hogy egy halovány koreai nyelvismeret nem árt majd hozzá, de egyébként ez sem létszükséglet. Ha másért nem, hát a macik látványára érdemes belekukkantani.

fejenszartmedve.jpg

 

És még mindig medvék!...akik legalább annyira aranyosak, mint az előbbiek, igaz sorsuk teljesen más fordulatot vett. Szívecskével a hasukon és egy léggömbbe kapaszkodva jönnek minket boldogítani csőstül, vesztükre. Mert nekünk már nagyon elegük van belőlük, főleg az előbbi játék után. Szeretet túladagolásban szenvedve az egyetlen megoldás, ha előkapva stukkert szitává szaggatjuk őket. Egy mackót sokféleképp el lehet intézni. Ha fejen vagy lufin lőjük, akkor egyből vége, de az csak egyszer 1000 pont. Ha sorra lőjük a végtagjait, nyomunk egy két skullót a gyomrába, majd ezután fejezzük le, már ennek többszörösét kapjuk. Ha közülük egy is megmenekül, a játéknak vége. Love Overdose, és Játéközön.hu!

loveoverdose.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)